Taylor Swift fans stuurden Dua Lipa doodsbedreigingen via social media

Geschreven door op 27 februari 2018 om 14:07
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

De Taylor Swift Fans, Swifties, zijn niet blij met Dua Lipa! De Britse zangeres zou Taylor’s aartsvijand Kanye West in 2016 boven Swift verkozen hebben. De fans lieten Lipa goed weten het daar niet mee eens te zijn.

Taylor Swift fans bedreigen Dua Lipa

Dua Lipa maakt bekend doodswensen van de ‘Swifties’ gekregen te hebben. Een maand hiervoor won Dua de harten van Swift’s achterban door merchandise van de blonde zangeres te dragen. Nu is echter het tegenovergestelde waar.

De reden hiervoor is dat de ‘IDGAF‘-zangeres de rapper Kanye West boven Swift had gekozen in een quiz tijdens een interview in 2016. Toen de fans van de ‘Bad Blood‘-zangeres het interview, maanden later, ontdekten bedreigden ze Dua op social media.

“Ik dacht niet echt aan hun ruzie” Laat Dua Lipa aan Rolling Stone weten. “Ik dacht aan hun muziek, en Taylor is geweldig, maar ik ben zo’n hiphopfan dat ik Kanye waarschijnlijk boven iedereen zou kiezen. “

De keuze bleek niet goed te vallen bij Taylor Swift’s achterban: ‘Ze stuurden me slangemoji’s drie dagen achter elkaar slangemoji’s. Ze zeggen dingen als: ‘Ik hoop dat je doodgaat.’ Ik denk dan zo van, ‘Yo! Ik heb letterlijk niets gezegd ‘”

YouTube player

Ruzie met Kim en Kanye

Naast haar muzikale prestaties staat de ‘Gorgeous’-zangeres vooral bekend om haar controversiele ruzies met, vooral, Kanye- en Kim Kardashian West.

De Swifties staan altijd volledig achter hun idool en vielen, in de zomer van 2017, ook Kim aan met ratemoji’s.

Bron: Rolling Stone

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.