Simple Plan voor concert naar De Oosterpoort Groningen

Geschreven door op 3 maart 2016 om 12:12

De Canadese poppunkband Simple Plan komt voor een show naar Nederland! De band geeft een concert in De Oosterpoort in Groningen.

Simple Plan naar De Oosterpoort

Goed nieuws voor liefhebbers van poppunk! Simple Plan geeft een concert in De Oosterpoort in Groningen! De band komt eerder ook naar Nederland: op 18 maart staan ze in TivoliVredenburg. Het concert in De Oosterpoort vindt plaats op maandag 9 mei om 20:00 uur ’s avonds.

De kaartverkoop voor het concert gaat vrijdag 4 maart van start via de website van De Oosterpoort. Inmiddels is het voorprogramma bekendgemaakt: The Bottom Line, een pop/funk band uit Londen opent de avond en de Britse poppunk band ROAM is aanwezig als special guest.

Canadese Poppunk

De rockband Simple Plan bestaat alweer zestien jaar, maar de bandleden rennen nog steeds als jonge honden over de bühne! Niet zo vreemd, want het is onmogelijk om op je plek te blijven staan bij de poppunksongs van dit vijftal. De band is één van de populairste bands in het genre poppunk. De Canadezen staan bekend om hun energieke punksound en verkopen wereldwijd miljoenen albums.

Het vijfde studioalbum Taking One For The Team is net uitgebracht en de eerste single Opinion Overload kan je hieronder beluisteren!

 

Bron: De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.