Bassist Michael Anthony weerspreekt geruchten Van Halen-reünie

Geschreven door op 28 december 2018 om 17:04
Michael Anthony (Van Halen) - Foto: Kristy Fox (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

De geruchten over een mogelijke reünie van de originele Van Halen line-up kunnen terug de ijskast in. Bassist Michael Anthony heeft de geruchten ontkracht.

Geen reünie van originele line-up Van Halen

Helaas, een reünie van de originele Van Halen line-up zit er niet in! De afgelopen dagen gingen er veel geruchten rond over een mogelijke hereniging van de band met bassist Michael Anthony, maar laatstgenoemde heeft deze geruchten inmiddels hoogstpersoonlijk ontkracht.

Anthony laat in gesprek met Premiere Radio Networks weten dat de roddels niet waar zijn: “Het enige wat ik erover kan zeggen is dat ik geen van de jongens meer gesproken heb sinds de laatste keer dat we samen speelden in 2004.” De bassist laat weten dat hij drummer Alex van Halen ‘een paar jaar geleden’ nog tegen het lijf liep, maar dat het duo destijds niet verder kwam dan een korte woordenwisseling.

Geruchten

De geruchten over een mogelijke reünie ontstonden na uitspraken van de bekende Amerikaanse radio dj Eddie Trunk. Trunk zei van ‘betrouwbare bronnen uit de muziekindustrie’ te hebben vernomen dat de band in 2019 waar zou gaan touren, in zijn originele line-up. De dj benadrukte echter wel expliciet dat het slechts om niet bevestigde geruchten ging.

 

Bron: Sixx Sense (iHeartRadio)

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Van Halen Nieuws