Typhoon met Akoestische Veranda Sessies naar Amsterdam en Deventer

Geschreven door op 6 december 2018 om 14:23
Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Typhoon tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits Shali Blok - ArtiestenNieuws

Typhoon is terug van weggeweest! Na een korte pauze in 2018, geeft de rapper in juni 2019 een bijzondere show in Paradiso Noord en het Burgerweeshuis.  

Typhoon in Amsterdam en Deventer

Typhoon geeft in juni 2019 twee Akoestische Veranda Sessies. Op zaterdagavond 22 juni 2019 geeft de rapper, samen met enkele leden van zijn titanenband, een intiem akoestisch optreden in de tuin van de Amsterdamse Paradiso Noord. Op vrijdagavond 28 juni 2019 staat de Nederlandse artiest in de tuin van het Burgerweeshuis te Deventer. Tijdens de Akoestische Veranda Sessies voert de rapper bekende en nieuwe nummers uit op een andere manier dan we van hem gewend zijn.

Concertkaarten

De kaartverkoop voor beide concerten start op vrijdag 7 december 2018 om 10:00 uur. Kaarten voor de show in Amsterdam zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Tickets voor het optreden in Deventer zijn verkrijgbaar via de website van het Burgerweeshuis. Uitverkocht? Kijk hier.

Break

In februari 2018 gaf de rapper op sociale media aan een pauze te nemen van het drukke tourleven om weer ‘op te laden’. In 2019 begint hij weer aan nieuwe optredens. Het meest recente album van Glenn de Randamie, zijn echte naam, verscheen in 2014. ‘Lobi Da Basi‘ is tot nu toe zijn meest succesvolle album. Op deze plaat staan onder andere de hits ‘Surfen’, ‘Zandloper’ en ‘De Hemel Valt’

Bekijk hier de clip van ‘Hemel Valt’:

 

Bronnen: paradiso, burgerweeshuis.nl, ticketmaster, mctyphoon.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.