Live At Amsterdamse Bos 2019 bevestigt komst Venice

Geschreven door op 4 maart 2019 om 11:55
Concert, publiek, show, optreden - Bron Pixabay (Creative Commons Zero (CC0) license) Malford Milligan Mamas Gun Kelly Finnigan

Live At 2019 heeft een nieuwe naam bevestigd! In het voorjaar van 2019 betreedt Venice het podium van het Amsterdamse Bostheater. 

Venice naar Live At Amsterdamse Bos

De organisatie van Live At 2019 heeft opnieuw een band aangekondigd voor de aankomende concertreeks. Op zaterdag 15 juni 2019 geeft Venice een concert op het podium van het Amsterdamse Bostheater. Deze avond brengt de formatie nieuw materiaal ten gehore, maar kan het publiek ook hits als ‘The Family Tree’ en ‘Landslide’ verwachten. Vorig jaar stond de band ook op het programma van de concertreeks.

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar op vrijdag 8 maart 2019 vanaf 10:00 uur via de website van eventim. Uitverkocht? Kijk hier!


‘My Love Waits For Me’

De band bestaat uit de broers Mark en Michael Lennon en hun neven Pat en Kipp Lennon. Hun vierstemmige zangpartijen en ‘harmony-sound’ zijn het kenmerk van de Amerikaanse groep. In november 2018 brachten de Lennons hun nieuwe single ‘My Love Waits For Me’ uit.

Beluister hier de track:

YouTube player

 

Bronnen: Live At Amsterdamse Bos, eventim

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.