Guy Sebastian in december naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 28 augustus 2019 om 11:47
Guy Sebastian - Foto: Manfred Werner - Tsui (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Guy Sebastian brengt deze winter een bezoekje aan Amsterdam! De populaire singer-songwriter geeft in december een concert in de Melkweg.

Guy Sebastian naar de Melkweg

Guy Sebastian komt naar Nederland! De Australische singer-songwriter, die in 2003 bekend werd na het winnen van talentenjacht Australian Idol, komt aankomend najaar naar Amsterdam voor een show in de Melkweg. Het concert vindt op maandag 9 december plaats in de Max-zaal van het Amsterdamse poppodium.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Conscious’

De 37-jarige Sebastian is niet alleen in zijn thuisland Australië een bekende verschijning. De zanger reist al jaren de wereld rond met zijn hits en trad al op voor talrijke invloedrijke figuren, zoals de Paus, Queen Elizabeth en Oprah Winfrey. De ster, die in 2015 met Australië deelnam aan het Eurovisie Songfestival, heeft tot op heden acht studioalbums achter zijn naam staan, waarvan het uit 2017 afkomstige ‘Conscious’ de meest recente is.

YouTube player

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.