Extra concert Ruben Block in TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 27 januari 2016 om 11:52

Ruben Block komt tweemaal naar TivoliVredenburg Utrecht! De eerste show van de Vlaamse zanger-gitarist is compleet uitverkocht.

Ruben Block tickets

De Vlaamse zanger-gitarist zie je vrijwel nooit op het podium zonder zijn twee kompanen uit Triggerfinger. Des te opmerkelijk is dus de aankondiging dat Block een soloconcert geeft in TivoliVredenburg! Op vrijdag 15 april treedt Ruben Block voor een tweede maal op in de Hertz van TivoliVredenburg. De eerste show van woensdag 13 april is inmiddels al uitverkocht! De kaartverkoop voor het concert is reeds van start gegaan. Kaarten voor vrijdag 15 april kan je bestellen via de website van Ticketmaster.

Ruben Block solo

Triggerfinger rust nooit: de band werkt momenteel alweer aan een nieuwe plaat. Block gebruikte deze stilte voor de storm om eenmalig zonder bandleden solo te spelen. Verwacht nieuw en oud werk, verwacht het onverwachte, maar verwacht zeker een zeer warme muzikale avond! Block is en blijft onderdeel van Triggerfinger, die in 2012 definitief doorbraken met een bijzondere cover van Lykke Li’s I Follow Rivers.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.