Ruben Block komt met soloproject naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 20 januari 2016 om 13:25

De Vlaamse zanger-gitarist en Triggerfinger-frontman Ruben Block komt met een soloproject naar TivoliVredenburg in Utrecht.

Ruben Block tickets

Op woensdag 13 april treedt Block op in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Kaarten voor Ruben Block in Utrecht gaan zaterdag 23 januari om 10:00 uur in de voorverkoop via Ticketmaster.

Ruben Block solo

Ruben Block zie je vrijwel nooit op het podium zonder zijn twee kompanen uit Triggerfinger. Des te opmerkelijk is dus de aankondiging dat Block een soloconcert geeft in TivoliVredenburg!

De Triggerfinger-frontman staat op woensdag 13 april in de Utrechtse concertzaal. Triggerfinger rust nooit: de band werkt momenteel alweer aan een nieuwe plaat. Block gebruikte deze stilte voor de storm om eenmalig zonder bandleden solo te spelen. Verwacht nieuw en oud werk, verwacht het onverwachte, maar verwacht zeker een zeer warme muzikale avond!

Triggerfinger

Block is en blijft onderdeel van Triggerfinger, die al in 1998 werd opgericht, maar pas in 2012 definitief doorbrak met een bijzondere cover van Lykke Li’s I Follow Rivers. De band speelde dat nummer vier jaar geleden bij de radioshow van Giel Beelen. Het nummer stond zes weken op nummer 1 in de Nederlandse Top 40. De cover kun je hieronder bekijken.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.