Triggerfinger viert twintigjarig bestaan met concert in TivoliVredenburg

Geschreven door op 16 oktober 2018 om 15:55
Triggerfinger Zwarte Cross - Fotocredits: Jan Brauer (Wikimedia CC BY-SA 3.0)

Triggerfinger bestaat twintig jaar! Dat viert de Vlaamse band in februari 2019 met een concert in TivoliVredenburg Utrecht.

Triggerfinger in TivoliVredenburg

Triggerfinger staat op zondagavond 3 februari 2019 in de Ronda van TivoliVredenburg. Het optreden vindt plaats ter ere van het 20-jarig bestaan van de band. Het Vlaamse rocktrio neemt bij het ‘Best of 20 years’-concert ook speciale gasten mee.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert van de Vlaamse rockers start op vrijdagochtend 19 oktober 2018 om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Colussus

In 1998 begon de muziekgroep uit Antwerpen met optreden. In 2004 brachten zanger/gitarist Ruben Block, bassist Paul Van Bruystegem en drummer Mario Goossens, het zelf getitelde debuutalbum uit. Daarop volgden meerdere albums vol met rockmuziek: ‘What Grab’s Ya’ uit 2008, ‘All This Dancin’ Around’ uit 2010, By Absence Of The Sun’ uit 2014 en de meest recente, ‘Colosuss‘, gelanceerd in 2017. De Belgische rockgroep is ook bekend van de cover ‘I Follow Rivers’ van Lykke Li. Met deze cover scoorden ze een hit in onder andere Nederland en België.

Bekijk hier de live cover van ‘I Follow Rivers’:

YouTube player

 

Bronnen: Triggerfinger.net, Bol.com, Spotify, TivoliVredenBurg

​

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.