Dolfje Weerwolfje de musical naar het theater

Geschreven door op 19 april 2016 om 12:08
lockdown, poppodia, culturele sector, Theaters en concertzalen, Ed Gamble, Nienke Plas, The Dutch Eagles, Dennis van Aarssen, Theaterzaal, musical, cabaret, podium - Credits MarringsBerwick - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0) - Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje krijgt een eigen musical! De splinternieuwe familiemusical is vanaf april 2016 te zien in de Nederlandse theaters.

Dolfje Weerwolfje de musical

De gloednieuwe musical is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Paul van Loon.

Dolfje is een doodgewone jongen totdat er op zijn zevende verjaardag ineens iets heel bijzonders gebeurt. In het maanlicht verandert Dolfje ineens in een weerwolf!

Vanaf dat moment verandert Dolfje tijdens elke volle maan in een wolf. Dat zet zijn leven natuurlijk compleet op zijn kop!

Dolfje Weerwolfje tickets

Deze spannende familiemusical is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De musical is te zien vanaf april 2016 tot en met februari 2017 in de Nederlandse theaters. Kijk hier voor een overzicht met beschikbare speeldata.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.