Justin Bieber in GelreDome razendsnel uitverkocht

Geschreven door op 17 december 2015 om 10:14
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons)

Beliebers opgelet! Beide concerten van Justin Bieber in de Gelredome in Arnhem waren binnen drie kwartier volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Justin Bieber Uitverkocht

Justin Bieber is nog altijd mateloos populair! Binnen no time verkocht de wereldster maar liefst twee keer de Gelredome in Arnhem uit. Donderdagochtend om 10:00 uur ging de kaartverkoop voor het concert op 8 oktober van start. Dit optreden was in een recordtempo van 6 minuten volledig uitverkocht. Iets dat veel fans al aan zagen komen.

Extra concert ook uitverkocht

Direct nadat het eerste concert was uitverkocht, werd een extra concertdatum toegevoegd. Een opluchting voor alle fans die op dat moment nog geen kaartje hadden. De opluchting was echter van korte duur. In een mum van tijd (20 minuten) was ook het tweede concert van de popster uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Is het niet gelukt om tickets te reserveren? Geen paniek! Er zijn nog andere manieren om aan concertkaarten te komen. Check snel onze tips. Misschien kun je alsnog een kaartje voor dit populaire concert scoren!

  • Je kunt hopen op een extra aankondiging. Let op: vestig hier niet al je hoop op! Tourschema’s van artiesten zijn ontzettend vol. Gezien het feit er al een tweede optreden is aangekondigd, is de kans op een derde concert is niet zo groot.
  • Bezoek een andere webshop waar nog wel Justin Bieber tickets beschikbaar zijn. Hier worden momenteel nog zitplaatsen, staanplaatsen en Golden Circle tickets voor het concert aangeboden.
  • Ook kun je altijd hopen op een extra verkoopmoment: Ticketmaster verkoopt dan opnieuw kaarten voor de show in GelreDome. Let wel op: dit vindt vaak slechts enkele dagen voor het concert plaats en betreft een zeer klein aantal kaarten!
  • Bezoek een ander land. De Canadees staat komend jaar ook op diverse podia in België, Duitsland en Frankrijk. Houd wel rekening met het feit dat ook de concerten op die locaties mogelijk al zijn uitverkocht of eveneens snel uitverkopen!
  • Gebruik je netwerk! Laat iedereen die je kent weten dat je op zoek bent naar tickets. Misschien kunnen vrienden, familie en kennis je alsnog aan een kaartje helpen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.