Rihanna en Frank Ocean bevestigd voor MTV VMA’s

Geschreven door op 28 augustus 2012 om 10:37
Rihanna - Fotocredits: celebrityabc (Flickr CC BY-SA 2.0)

Na veel speculaties is het eindelijk bevestigd: Ook Rihanna en Frank Ocean zullen spelen tijdens de jaarlijkse MTV Video Music Awards. Eerder werden Green Day, Taylor Swift, Pink, Alicia Keys and One Direction al bevestigd.

Op 6 september zal het jaarlijkse feestje weer losbarsten en ook dit jaar zullen er weer vele sterren aanwezig zijn in Los Angeles. Zo worden de awards uitgedeeld door onder meer Ke$ha, Miley Cyrus, Wiz Khalifa.

Dat Rihanna bij de MTV VMA’s zal optreden is overigens geen grote verassing, ze stuurde een paar dagen geleden al deze tweet:

Rihanna zal sowieso een druk avondje krijgen, want naast haar optreden is ze ook nog eens genomineerd voor maar liefst 5 awards. Zo is de videoclip van haar hit ‘We Found Love In A Hopeless Place’ genomineerd voor de categorie ‘Best Pop Video’ en de categorie ‘Video Of The Year’.

Ook Frank Ocean heeft enkele nominaties op zijn naam staan. Onder andere in de categorieën ‘Best New Artist’ en ‘Best New video’ is hij genomineerd.

Rihanna – We Found Love In A Hopeless Place  

YouTube player

Overzicht van Rihanna Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rihanna Nieuws