Linkin Park releast door fans gemaakt lyric video voor ‘One More Light’

Geschreven door op 4 oktober 2017 om 10:38
Chester Bennington (Linkin Park) - Foto door: Ben Houdijk (Wikimedia Commons, license: CC BY-SA 4.0)

Linkin Park heeft een bijzondere nieuwe video uitgebracht voor haar track ‘One More Light’. De videoclip is opgenomen met behulp van fans van de Amerikaanse band.

Linkin Park releast door fans gemaakte lyric video

Linkin Park heeft een nieuwe video uitgebracht voor single ‘One More Light’. De rockers riepen de hulp van hun fans in om een bijzondere lyric video te creëren. Het Britse NME meldt dat uiteindelijk 33 LP Street Soldiers’ geholpen hebben om de tekst van het nummer uit te beelden. ‘One More Light’ is de titeltrack van de bands laatste album.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe video? Bekijk hem snel!

Herdenkingsconcert Chester Bennington

Op 27 oktober komt Linkin Park bij elkaar voor een speciaal herdenkingsconcert ter ere van haar overleden frontman Chester Bennington. De zanger pleegde op 20 juli zelfmoord. Het benefietconcert vindt plaats in de Hollywood Bowl in Californië en de band meldt dat het voor een onvergetelijke avond gaat zorgen, om zo een laatste eer aan de overleden zanger te bewijzen.

Vele grote artiesten hebben al bevestigd dat ze aanwezig zullen zijn bij het bijzondere eerbetoon, waaronder bandleden van Avenged Sevenfold, Korn, System of a Down, Blink-182 en Bring Me The Horizon.

 

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.