Paaspop 2018 kondigt Bastille en 17 andere artiesten aan

Geschreven door op 10 januari 2018 om 12:46
Bastille Ziggo Dome, Bastille Paaspop- Foto: © pitpony.photography / CC-BY-SA-3.0 (wikimedia)

Yes! Paaspop 2018 heeft weer een lading nieuwe artiesten toegevoegd aan de line-up! Onder meer Bastille, Ronnie Flex en Black Label Society staan op het podium van het driedaagse evenement.

Nieuwe namen Paaspop 2018

De festivalorganisatie van Paaspop heeft, na de nieuwe aankondigingen van afgelopen week, weer 18 nieuwe acts toegevoegd aan haar line-up! Onder meer de Britse rockband Bastille, Amerikaanse heavymetalband Black Label Society en rapper Ronnie Flex & Deuxperience staan met een show op het meerdaagse festival.

Bekijk hieronder alle nieuwe acts die het festival toevoegde aan de line-up:

Bastille, Black Label Society, Ronnie Flex & Deuxperience, DeWolff, Jeremy Loops, Dyna, Kadavar, Maan, Mr. Polska, The Overslept, VUUR, Altin Gün, Baloji, Crooxs, Green Lizard Tribute to Nirvana, Høken met de Heinoos, The Stand-Up Club en Van Binsbergen Trio.

Tickets

De voorverkoop van de reguliere Paaspop-tickets start op zaterdag 13 januari om 10:00, via de website van het driedaagse event. Hier zijn ook de ticketprijzen te vinden. De Early Bird voorverkoop is inmiddels gestopt.

Programma

Sinds kort is het festivalprogramma ook per dag te zien. Je kunt hieronder (en op de website van het festival) checken op welke dag jouw favoriete artiesten spelen:

Paaspop 2017

Tijdens de meest recente editie van Paaspop stonden onder andere Kensington, Anouk, Tom Odell, UB40 en velen andere acts op het podium. Dit jaar belooft minstens net zo’n groot feest te worden. Bekijk hieronder de aftermovie van Paaspop 2017:

Bron: Paaspop.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.