Glass Animals voor openluchtconcert naar Live At Amsterdamse Bos

Geschreven door op 27 maart 2018 om 10:59
Glass Animals. Filckr. © Gabri Guerrero (CC BY 2.0)

Glass Animals treedt aankomende zomer op tijdens de concertreeks van Live At Amsterdamse Bos. De Britse band staat op 5 augustus op de planken van het Bostheater.

Glass Animals in Amsterdam

Goed nieuws voor de fans van indierock! De Britse band Glass Animals treedt aankomende zomer op in het Amsterdamse Bostheater. In het kader van de concertreeks Live At Amsterdamse Bos komen de muzikanten naar het openluchttheater in onze hoofdstad.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement start aankomende vrijdag (30 maart) om 09.00. Tickets zijn verkrijgbaar via de site van Eventim.

‘How To Be A Human Being’

In 2010 werd in Oxford doot vier muzikanten de groep Glass Animals opgericht. De band staat bekend om hun combinatie van indierock, triphop en alternative R&B. Hun debuutalbum Zaba verscheen in 2014 en zorgde voor de wereldwijde doorbraak van de band. Alleen al in 2015 deden de mannen meer dan 130 optredens over de hele wereld. In 2016 kwam het tweede (en voorlopige laatste) album How To Be A Human Being uit. Op dit album is muziek te horen met unieke teksten. Deze zijn gebaseerd op gesprekken die frontman Dave Bayley voerde met fans, chauffeurs en wildvreemden over de hele wereld.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.