Nielson lanceert verrassingsalbum

Geschreven door op 13 maart 2016 om 12:02

Zonder enige aankondiging presenteerde Nielson gisteravond zijn nieuwste album Weet Je Wat Het Is tijdens de gelijknamige show in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Het album is vanaf vandaag ook online verkrijgbaar! 

Nieuw album Nielson

Het lijkt een beetje een trend te worden op muziekgebied: artiesten die in het geheim aan nieuwe nummers werken en deze vervolgens zonder enige aankondiging als compleet album uitbrengen. Na zijn vorige twee EP’s leek het Nielson leuk om deze nieuwe methode van muziek maken ook eens te proberen en dat deed hij dan ook gisteravond met groot enthousiasme tijdens zijn uitverkochte Weet Je Wat Het Is concert in de Heineken Music Hall. Het nieuwe album draagt dezelfde naam als de show en bevat tien liedjes, waaronder Nielson’s huidige single Hotelsuite met Jiggy Dje en de met platina bekroonde hitsingle Sexy Als Ik Dans. Ook zijn er duetten met Guus Meeuwis en Paul de Munnik in de tracklist te vinden. Beluister het album hieronder!

Tweede HMH concert

Het uitverkochte Weet Je Wat Het Is concert van gisteravond krijgt in 2017 een vervolg. De zanger kondigde vorige week aan op 12 maart volgend jaar opnieuw een spetterend optreden te verzorgen, wederom in de Heineken Music Hall. De kaartverkoop hiervoor is inmiddels gestart.

 

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Nielson Nieuws · Nieuws