Paul Carrack in 2019 voor openluchtconcert naar Amsterdamse Bos

Geschreven door op 3 december 2018 om 13:00
Paul Carrack - Foto: Ed Fielding - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Live At 2019 heeft een nieuwe naam aangekondigd! Ook Paul Carrack treedt in de zomer van 2019 op in het Amsterdamse Bostheater.

Paul Carrack naar Amsterdamse Bos

Goed nieuws voor de fans van Paul Carrack! De singer-songwriter treedt op zondag 2 juni 2019 op in het Amsterdamse Bostheater tijdens het nieuwe ‘Live At’ seizoen. Onder andere de hits ‘I Need You’ en ‘Dedicated’ komen deze avond voorbij.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf vrijdag 7 december 2018 om 10:00 uur te verkrijgen via de website van Eventim. Uitverkocht? Kijk hier.


Paul Carrack

Naast zijn werk als frontman van de bands Ace en Mike + The Mechanics, bracht Paul ook veel soloalbums uit. Daarnaast werkte hij samen met verschillende grote namen. Zo staan onder andere Phil Collins, Eagles, The Frankie Miller Band, B.B. King, Eric Clapton en Rod Stewart op de lijst.

Live At 2019

Paul is de tweede naam die is aangekondigd voor het nieuwe seizoen voor ‘Live At’. Eerder werd De Dijk al aan het programma toegevoegd. In juni 2019 staan de mannen maar liefst drie keer op het podium van het Bostheater.

 

Bron: liveatamsterdamsebos.nl, paulcarrack.net

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.