Robbie Wiliams’ Candy geboycot door Britse radio

Geschreven door op 7 november 2012 om 14:03
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Ondanks dat het momenteel de nummer 1 hit is in Groot-Brittannië ,weigert BBC Radio 1 Robbie Williams’ nieuwe single ‘Candy’ te draaien.  De zanger zou niet meer interessant genoeg zijn volgens de BBC.

De Britse krant The Sun meldt dat BBC Radio 1 heeft besloten om het nummer’Candy’ niet te draaien, omdat het niet relevant zou zijn voor de doelgroep. Williams zou niet meer interessant zijn voor de doelgroep van 15 tot 29 jaar.

Een bron vertelde de krant:“Voor Radio 1 is het geen kwestie van leeftijd, maar van relevantie”. De single staat momenteel op 1 en is daarmee al de 7e nummer 1 hit voor Williams in Groot-Brittannië. Het is daarmee zijn 1e nummer 1 notering in 8 jaar tijd.

In een reactie zei Williams dat hij het wel begrijpt dat ze zijn single niet draaien en hij neemt BBC dan ook niets kwalijk. Toch waarschuwt hij ze wel, zo zegt hij (grappend?): “Ze kunnen maar beter niks van Madonna of Coldplay draaien, want dan breek ik hun benen.”

Robbie Williams – Candy

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Robbie Williams Nieuws