Dave en Phil Alvin voor middagconcert naar Paard van Troje

Geschreven door op 1 maart 2016 om 12:32

Dave en Phil Alvin komen voor een middagconcert naar het Paard van Troje in Den Haag! Ze nemen begeleidingsband The Guily Ones mee.

Dave en Phil Alvin naar Den Haag

Dave & Phil Alvin geven een middagconcert in het Paard van Troje in Den Haag. Het concert staat in het teken van het meest recente studioalbum Lost Time, waarop veel jump-jive en uptempo rock te horen is.

Het concert vindt plaats op zondag 10 april in de kleine zaal. Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan en zijn te verkrijgen via de website van Paard van Troje.

The Blasters

De broers Dave Alvin en Phil Alvin werden vooral bekend als frontmannen van de legendarische punkroots band The Blasters. De groep geldt sinds jaar en dag als een van de meest invloedrijke en karakteristieke roots/americana bands.

Dankzij een aantal ijzersterke albums binnen het genre en de hartstochtelijke en vurige live reputatie, heeft de band een enorm schare fans verzameld. Dave en Phil spelen in deze tour samen met begeleidingsband The Guilty Ones.

 

Bron: Paard van Troje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.