Of Mice And Men komt voor concert naar Nederland

Geschreven door op 31 mei 2016 om 10:32

Hype! De metalcoreband Of Mice And Men komt voor een optreden naar Nederland! In oktober is de Amerikaanse band te zien in Utrecht!

Of Mice And Men concert

Good news! De Amerikaanse band Of Mice And Men komt voor een optreden naar Nederland. De metalcoreband komt op woensdag 12 oktober naar de Ronda-zaal in TivoliVredenburg Utrecht.

Of Mice And Men kaarten

Kaarten voor het optreden zijn onder andere te koop via de website van TivoliVredenburg. De voorverkoop start op vrijdag 3 juni.

Screwed up plans

De bandnaam is niet toevallig gekozen. De naam komt van het gelijknamige boek van John Steinbeck. Vocalist Austin Carlile zegt daarover: “The book says ’the well laid plans of mice and men often falter.’ You make plans, and they get screwed up. Jaxin (voormalig bassist) and I both had plans for life, and they both got screwed up, so now we’re making the most of what we can.”

2016 is een erg druk jaar voor de band. Er staat een nieuw album gepland, waar de band nu druk mee bezig is. Dit jaar heeft de groep ook zijn eerste live-album uitgebracht, Live at Brixton. Als je hebt gehoord hoe sterk de band live klinkt, dan móét je een kaartje hebben!

 

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.