Zanger Dotan cancelt alle shows waar hij zou gaan optreden

Geschreven door op 11 april 2018 om 14:49
Dotan live in het Rijksmuseum - Foto: Pernella Vermeulen (ArtiestenNieuws)

Dotan heeft al zijn opkomende shows van dit jaar afgezegd! Via een post op Instagram laat de Nederlandse zanger weten dat hij nog niet klaar is voor zijn nieuwe optredens. 

Dotan zegt af

Ontzettend triest nieuws voor de fans van Dotan! De Nederlandse zanger heeft al zijn shows voor de aankomende periode afgezegd. Omdat het werk aan zijn nieuwe album enorme vertraging oploopt, heeft de muzikant besloten om alle shows af te zeggen.

Instagram

Middels een post op Instagram stelt Dotan dat hij zin had in zijn optredens, maar dat hij nog niet klaar is voor nieuwe shows. Het afzeggen van de shows doet hij met ‘pijn in het hart’, zo is te lezen op het social media platform. Wel bedankt hij zijn fans voor de enorme steun die hij ontvangt: “Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben met het hebben van zulke trouwe fans. Jullie verdienen absoluut het beste dat ik jullie kan geven.” De druk ligt zodoende direct hoog, want Dotan fabriceerde enkele grote hits in Nederland de laatste jaren.

Nieuw album

Dotan wil pas het podium betreden, als hij zijn nieuwe muziek af heeft. Het werk rooft echter meer tijd dan de Amsterdammer gehoopt had. “Ik kan echt niet wachten om terug te keren op het podium, maar helaas ben ik er nu simpelweg nog niet klaar voor. Het werken aan nieuwe muziek duurt langer dan verwacht,” aldus de in Jeruzalem geboren hitmachine.

Optreden

Dotan zou dit jaar op een aantal bekende festivals verschijnen. Onder andere Rock Werchter en Dauwpop moeten het nu stellen zonder de zanger. Ook zou hij op de planken van enkele rustieke poppodia staan, zoals Paradiso in Amsterdam. De organisatoren van de diverse shows moeten dus op zoek naar een vervanger. Dauwpop heeft inmiddels niemand minder dan Jett Rebel opgetrommeld. De directieleden van de overige festivals zullen nog even met elkaar om de welbekende tafel moeten.

YouTube player

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.