Bluesrocker Doyle Bramhall II naar Q-Factory

Geschreven door op 18 juli 2019 om 13:04
Doyle Bramhall II -Fotocredtis: Stacie Huckeba - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Doyle Bramhall II komt terug naar Nederland! De Amerikaanse bluesmuzikant reist aankomend najaar naar Amsterdam voor een show in de Q-Factory.

Doyle Bramhall II naar Q-Factory

Goed nieuws voor fans van Doyle Bramhall II! De bluesrocker, die eerder dit jaar nog in De Helling in Utrecht te vinden was, keert aankomend najaar terug naar Nederland. Bramhall betreedt op zondag 3 november het podium van de Q-Factory in Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Shades’

Bramhall, die in zijn carrière al samenwerkte met grote namen als Eric Clapton, Roger Waters en Elton John, treedt sinds 1984 in de voetsporen van zijn vader: bluesmuzikant Doyle Bramhall. Begin oktober 2018 bracht Doyle zijn nieuwe album ‘Shades uit. Met twaalf tracks brengt de singer-songwriter een muzikale mix van blues, garagerock en ballads. Bramhall vertelt op zijn website het volgende over de plaat:

“The new record finally feels like I’m comfortable in my own skin, like I don’t have anything to prove other than trying to express myself as honestly as I can.”

 

Bron: Q-Factory

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.