Muse sluit laatste dag Rock Werchter 2019 af

Geschreven door op 19 oktober 2018 om 10:41
Matt Bellamy, Musest Muse - Foto Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Rock Werchter 2019 heeft alweer zijn vierde headliner bekendgemaakt! Niemand minder dan Muse zal het Belgische festival op zondag 30 juni afsluiten.

Muse sluit Rock Werchter 2019 af

Opnieuw een grote naam voor Rock Werchter! Het Belgische festival onthulde eerder al de komst van The Cure, Mumford & Sons en P!nk. Nu is ook de Britse rockband Muse aan dit rijtje toegevoegd. Rock Werchter meldt dat Matt Bellamy en co. het vierdaagse evenement op grootse wijze zullen afsluiten, met een show op zondag 30 juni.

Muse in Nederland

Eerder werd al bekend dat de band in 2019 ook naar Nederland komt. De rockers onthulden kort geleden een lijst met steden voor hun opkomende tour, waar ook Nijmegen op te vinden was. Een show in het Goffertpark ligt dus voor de hand!

De opkomende tour staat geheel in het teken van de opkomende plaat ‘Simulation Theory’, die op vrijdag 9 november uitgebracht wordt. De band gaf zijn fans de laatste maanden al een flink aantal voorproefjes in de vorm van de singles‘Dig Down’‘Thought Contagion’,  ‘Something Human’‘The Dark Side’, en ‘Pressure’.

 

Bron: Rock Werchter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Festivals · Muse Nieuws · Nieuws · Rock Werchter Nieuws