Muse releaset single en kondigt nieuw album ‘Simulation Theory’ aan

Geschreven door op 30 augustus 2018 om 17:34
Muse - Simulation Theory (albumcover)

Goed nieuws voor Muse fans! De Britse band heeft opnieuw een gloednieuwe single uitgebracht. Tegelijkertijd is ook de naam en de releasedatum voor het opkomende album van de rockers onthuld.

Muse releaset single en kondigt nieuw album aan

Muse heeft opnieuw een nieuwe single gedeeld! Frontman Matt Bellamy plaatste woensdag al een korte teaser van de nieuwe track genaamd ‘The Dark Side’, die vandaag officieel gereleased werd. Tegelijk met het nieuwe nummer onthulde de band ook de naam van zijn opkomende album: ‘Simulation Theory’. De plaat, die op vrijdag 9 november verschijnt, kan vanaf vandaag gereserveerd worden.

‘The Dark Side’

Net als bij de eerder uitgebrachte singles ‘Dig Down’‘Thought Contagion’ en ‘Something Human’, maakt ‘The Dark Side’ opnieuw duidelijk dat Muse zich momenteel op een meer elektronische sound focust. De single werd op social media al snel omschreven als “80’s pop”, terwijl fans ook elementen van oudere platen als ‘Black Holes and Revelations’ en ‘Origin of Symmetry’ herkennen.

Hit of Shit?

Het is duidelijk dat de meningen op social media overwegend positief zijn! Maar wat vind jij van de nieuwe track? Laat het ons weten!

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.