ALASKA POLLOCK komt met nieuwe single en video

Geschreven door op 29 december 2016 om 10:12

Terwijl iedereen, bijna, in Kerstsferen verkeerde kwam alternatief poptrio ALASKA POLLOCK met een nieuwe single én videoclip.

ALASKA POLLOCK nieuwe single

Where Do We Go gaat over gaat over momenten waarop je even stilstaat bij de keuzes die je maakt in je leven en je afvraagt: waar ben ik nou eigenlijk mee bezig, waarom doe ik wat ik doe, en waar gaat het naartoe? In de video, die de vorm heeft van een minimalistische animatie-clip, volgen we de barre tocht van Klaas door een fictief gebergte. Frontman Jelte over de tocht van Klaas: “Hij trotseert menig obstakel maar blijft volhouden om zijn doel te bereiken.”

Volgepakt muziekcafé

Dat is dan ook de filosofie achter ALASKA POLLOCK, bestaande uit Jelte de Vries op gitaar en vocalen, Rogier van Roosmalen op drums en Olivier de Jong op basgitaar. De vrijdag voor Kerst stonden ze samen met zangeres Roos van Tuil in een volgepakt muziekcafé Stiels in Haarlem. De heren zelf hadden niet verwacht dat het zo vol zou zijn, gezien ze nog maar korte tijd bezig zijn. Een ALASKA POLLOCK-achtige versie van Happy Xmas (War is Over) mocht natuurlijk niet ontbreken in de set en het publiek zong dan ook luidkeels mee.

Bekijk de video voor Where Do We Go:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.