Nicky Romero leed aan angststoornis

Geschreven door op 16 november 2015 om 13:13
Nicky Romero - Foto (Wikimedia) Rubén Ortega; CC-BY-SA

De Nederlandse top-dj Nicky Romero heeft de afgelopen jaren last gehad van een angststoornis. Dat vertelt de dj in een verklaring op Facebook.

Angststoornis

Nick Rotteveel, zoals Nicky Romero eigenlijk heet, reageerde daarmee op de vele vragen van fans die hij de afgelopen tijd kreeg over waarom hij zo weinig nieuwe muziek uitbracht. Hij zegt dat hij al tweeënhalf jaar leed aan de angststoornis en in die tijd meer dan twaalf therapeuten en specialisten heeft bezocht. Desondanks leek zijn toestand alleen maar erger te worden. Zijn angststoornissen belemmerden hem in het produceren van muziek en dat zorgde weer voor een schuldgevoel van hem richting zijn fans.

Uiteindelijk vond de dj een boek over angststoornissen en dat hielp hem over zijn problemen heen. Nicky Romero zegt dat hij nu weer vol energie zit, volop aan het produceren is en klaar is voor 2016. Achteraf heeft hij ook nog laten weten dat hij nog dit jaar een nieuw nummer uitbrengt, samen met het Hongaarse dj-duo StadiumX. Het nummer heeft nog geen titel.

Nicky Romero is een grote naam in de dance-industrie. Zijn grootste hit is I Could be the One, die hij in 2012 samen met Avicii maakte. Romero staat op nummer 18 in de populaire DJ Mag Top 100. In 2013 en 2014 stond hij nog in de top 10.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.