Show Panic! At The Disco in AFAS Live in recordtempo uitverkocht

Geschreven door op 31 augustus 2018 om 10:13

Dat ging snel! De show van Panic! At The Disco in AFAS Live is volledig uitverkocht! Tickets voor het concert vlogen op vrijdagochtend de deur uit.

Panic! At The Disco in AFAS Live volledig uitverkocht

Panic! At The Disco staat in het voorjaar van 2019 in een bomvol AFAS Live! Tickets voor de show van de Amerikaanse rockers, die op maandag 18 maart 2019 plaatsvindt, gingen op vrijdagochtend om 10:00 uur in de verkoop. Amper twee minuten later waren er al geen tickets meer te verkrijgen.

Ik heb geen tickets

Is het jou niet gelukt om een kaartje te krijgen voor de show? Balen! Wel hebben we hier een aantal tips voor je, zodat je er misschien toch nog bij kunt zijn:

  • Blijf Ticketmaster nog even in de gaten houden! Misschien vallen er nog kaarten terug, bijvoorbeeld door mislukte transacties.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! Wij houden je op de hoogte als er bijvoorbeeld een extra show aangekondigd wordt, of als er extra kaarten vrijkomen.
  • Check bij sites als Ticketswap, Marktplaats, of een vertrouwde secundaire aanbieder van tickets. Je betaalt hier waarschijnlijk iets meer, maar je bent er dan in ieder geval wel bij!
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand binnen jou netwerk wel een extra ticket over!
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen. Veel grote websites en radiostations houden regelmatig win acties voor concerten en evenementen.

 

Bron: Ticketmaster

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Metallica concert Amsterdam volledig uitverkocht Het concert van Metallica is uitverkocht. Inmiddels er geen concertkaart meer te krijgen. Hoe kom je alsnog aan kaarten?Metallica uitverkocht O...
Greta Van Fleet in februari 2019 naar AFAS Live Greta Van Fleet komt in 2019 naar Nederland. Eind februari komt de jonge band naar AFAS Live Amsterdam voor een rockshow!Greta Van Fleet in AFAS L...
The Dirty Daddies keert in 2019 terug naar AFAS Live Goed nieuws voor fans van The Dirty Daddies! De Nederlandse coverband betreedt in oktober 2019 het podium van AFAS Live in Amsterdam.The Dirty D...
Freek Vonk kondigt vierde show ‘In Het Hol Van De Leeuw’ aan Freek Vonk geeft in december een vierde show in AFAS Live. Met 'In Het Hol Van De Leeuw' laat de tv-bioloog het publiek kennis maken met de leeuw en v...
Nile Rodgers & Chic in december naar AFAS Live Amsterdam Nile Rodgers & Chic komen naar Nederland! Aankomende winter staat de legendarische disco/funkformatie op het podium van AFAS Live.Nile Rodge...
Anne-Marie in mei 2019 naar AFAS Live Amsterdam Goed nieuws voor fans van Anne-Marie! De zangeres komt in het voorjaar van 2019 naar AFAS Live Amsterdam.Anne-Marie naar AFAS Live Het concert ...

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Menu