Show Panic! At The Disco in AFAS Live in recordtempo uitverkocht

Geschreven door op 31 augustus 2018 om 10:13

Dat ging snel! De show van Panic! At The Disco in AFAS Live is volledig uitverkocht! Tickets voor het concert vlogen op vrijdagochtend de deur uit.

Panic! At The Disco in AFAS Live volledig uitverkocht

Panic! At The Disco staat in het voorjaar van 2019 in een bomvol AFAS Live! Tickets voor de show van de Amerikaanse rockers, die op maandag 18 maart 2019 plaatsvindt, gingen op vrijdagochtend om 10:00 uur in de verkoop. Amper twee minuten later waren er al geen tickets meer te verkrijgen.

Ik heb geen tickets

Is het jou niet gelukt om een kaartje te krijgen voor de show? Balen! Wel hebben we hier een aantal tips voor je, zodat je er misschien toch nog bij kunt zijn:

  • Blijf Ticketmaster nog even in de gaten houden! Misschien vallen er nog kaarten terug, bijvoorbeeld door mislukte transacties.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! Wij houden je op de hoogte als er bijvoorbeeld een extra show aangekondigd wordt, of als er extra kaarten vrijkomen.
  • Check bij sites als Ticketswap, Marktplaats, of een vertrouwde secundaire aanbieder van tickets. Je betaalt hier waarschijnlijk iets meer, maar je bent er dan in ieder geval wel bij!
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand binnen jou netwerk wel een extra ticket over!
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen. Veel grote websites en radiostations houden regelmatig win acties voor concerten en evenementen.

 

Bron: Ticketmaster

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
The Piano Guys in juni 2019 naar AFAS Live Amsterdam The Piano Guys komen naar Nederland! De band staat ter ere van het album 'Limitless' in juni 2019 in de Amsterdamse Ziggo Dome. The Piano Guys n...
Beth Hart voor twee shows naar AFAS Live Amsterdam Goed nieuws voor fans van Beth Hart! De singer-songwriter staat in het najaar van 2019 voor twee concerten op de planken van de Amsterdamse poptempel ...
Anderson. Paak & The Free Nationals in AFAS Live uitverkocht Het concert van Anderson. Paak & The Free Nationals in AFAS Live Amsterdam was binnen een half uur compleet uitverkocht! Hoe kom je nu nog aan tic...
Normaal concert binnen vijf minuten compleet uitverkocht! Het concert van Normaal in mei 2019 te Lochem is uitverkocht! Binnen vijf minuten was er geen ticket meer te krijgen.Normaal uitverkocht Op vri...
Wesly Bronkhorst in 2019 voor 15-jarig jubileum naar AFAS Live Wesly Bronkhorst viert in oktober 2019 zijn vijftienjarig jubileum in AFAS Live! Het concert heeft de titel 'TROTS'.Wesly Bronkhorst naar AFAS L...
Slaat Panic! At The Disco een andere weg in? In een interview met Rock Sound Magazine laat de frontman van Panic! At The Disco weten misschien wel een andere weg in te willen slaan met nummers. ...

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu