Nick & Simon met ‘Het Dak Eraf!’ clubtour langs o.a. Amsterdam en Utrecht

Geschreven door op 15 februari 2019 om 12:50
Nick en simon - foto: Erwin Winkelman - bron: flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

In oktober 2019 reist het duo Nick & Simon door het land met een gloednieuwe clubtour. De Volendammers komen langs onder andere Amsterdam en Utrecht.

Nick & Simon op clubtour

Nick & Simon hebben een gloednieuwe tour voor 2019 aangekondigd. Tijdens de ‘Het Dak Eraf!’ clubtour geeft het duo vijf concerten door Nederland. Zo komen ze langs Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Hengelo. Naast deze clubshows geven de heren ook openluchtconcerten in het Zuiderparktheater en Caprera. Tijdens de shows komen de grote hits voorbij van het bekendste duo van Nederland.

Bekijk hier een overzicht van de bevestigde tourdata en -locaties:

Kaartverkoop

Tickets zijn te verkrijgen via de website van Paard, Nationale Theaterkassa en Ticketmaster. De verkoop van de clubshows start op dinsdag 19 februari 2019 om 10:00 uur. Kaarten voor de openluchtconcerten zijn per direct verkrijgbaar. Uitverkocht? Kijk hier.

Nick & Simon

Sinds 2016 timmeren Nick Schilder en Simon Keizer hard aan de weg als duo. Met meerdere prijzen, grote shows en hits als ‘Pak Maar M’n Hand’, ‘Julia’, ‘Kijk Omhoog’, ‘Rosanne’ en ‘De Soldaat‘ zijn de mannen een gevestigde naam in de Nederlandse muziekwereld. Vanaf april 2019 mogen de Volendammers weer een groot concert aan hun lijst toevoegen. Dan staan de heren twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome.

 

Bron: nickensimon.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...