Maria Mena geeft concert in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 27 oktober 2015 om 15:58

Noorse popzangeres Maria Viktoria Mena geeft volgend jaar een concert in Paradiso. Op 15 maart 2016 betreedt de zangeres het podium in Amsterdam.

Maria Mena naar Paradiso

De Noorse popzangeres Maria Mena komt op dinsdag 15 maart 2016 naar de grote zaal van Paradiso. Haar zevende album is momenteel in de maak. Fans speculeerden op internet over de titel van het album, wat uiteindelijk Growing Pains zal gaan heten.

 

Growing Pains

Het nieuwe album van de artieste Growing Pains komt uit op 4 december 2015. Het album kwam tot stand in de periode na haar scheiding. Toen ze begon aan het album had ze het moeilijk met het schrijven van nummers. Maar op een bepaald punt veranderde er iets: haar onderbewuste nam het over en de helft van de songs kwamen in haar slaap opborrelen.

I Don’t Wanna See You With Her is één van die liedjes. Voor dit nummer is nog geen officiële video of single uitgebracht, maar er is wel een live registratie te zien op YouTube. De nieuwe single komt uit op 6 november.

Tickets voor Maria Mena

De tickets voor het concert van Maria Mena op 15 maart 2016 gaan in de voorverkoop op vrijdag 30 oktober. Houd voor de kaartverkoop de website van Paradiso in de gaten.

Bekijk hieronder de video bij het nummer Miss You Love wat afkomstig is van Apparently Unaffected, het derde studioalbum van de Noorse.

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·