Engelse rockband Reef komend najaar naar Paradiso Noord

Geschreven door op 25 juni 2018 om 11:13
Reef - Screenshot YouTube

Reef komt weer naar Nederland! De Engelse rockband treedt dit najaar op in Paradiso Noord en neemt als voorprogramma Broken Witt Rebels mee.

Reef naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Reef! De Engelse rockband komt weer naar Nederland. Op maandag 8 oktober 2018 staat de band rondom zanger Gary Stringer op het podium van Paradiso Noord, Tolhuistuin in Amsterdam.

De band komt niet alleen, maar neemt Broken Witt Rebels mee als voorprogramma.

Concertkaarten

Tickets voor Reef zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.  De kaartverkoop is direct van start gegaan.

Reef

In de jaren ’90 richtten zanger Gary Stringer, gitarist Kenwyn House, bassist Jack Bessant en drummer Dominic Greensmith de band Reef op. De muzikanten kregen bekendheid met hun album ‘Glow‘, dat met grote lof werd ontvangen. Onder andere The Rolling Stones en Soundgarden namen de band vervolgens mee op tour.

De rockers stopten ermee in 2003, maar kwamen in 2010 toch weer terug bij elkaar voor een reuniëtour. Sinds 2014 maakt gitarist Jesse Wood deel uit van de band, nadat Kenwyn House besloot zich op zijn andere band te richten.

Dit jaar bracht Reef zijn vijfde studioalbum ‘Revelation‘ uit, waarvan we geheid enkele nummers te horen krijgen tijdens het optreden.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.