Jimmy Carr brengt ‘Best Of’-tour eind 2018 naar Nederlandse theaters

Geschreven door op 6 december 2017 om 10:41
Jimmy Carr - Foto: Albin Olsson (Wikimedia, CC BY-SA 4.0)

Jimmy Carr komt naar Nederland! De Britse comedian en tv-presentator brengt zijn show naar maar liefst vier Nederlandse theaters.

UPDATE 12-6: Jimmy Carr heeft een extra late night show in het Koninklijk Theater Carré aangekondigd! De Britse comedian staat op 23 november dus tweemaal in het Amsterdamse theater.

Jimmy Carr in najaar van 2018 naar Nederland

De 45-jarige Brit begint in 2018 aan een speciale tour met de bescheiden titel ‘The Best of Ultimate Gold Greatest Hits World Tour’. Carr, die in het Verenigd Koninkrijk niet alleen immens populair is als comedian maar ook als presentator, brengt zijn tour naar de volgende Nederlandse theaters:

  • 28 oktober: Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
  • 17 november: 013, Tilburg
  • 18 november: De Oosterpoort, Groningen
  • 19 november: TivoliVredenburg, Utrecht
  • 23 november: Carré, Amsterdam (19:00u)
  • 23 november: Carré, Amsterdam (22:00u)
  • 24 november: Muziekgebouw Eindhoven

Comedy tickets

Tickets voor de show van de komiek zijn onder andere te verkrijgen via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Best Of’

Speciaal voor zijn nieuwe Best Of Tour trekt Jimmy Carr niet alleen zijn beste grappen van de afgelopen 15 jaar uit de kast, hij heeft ook volledig nieuw materiaal geschreven! Concertorganisator MOJO meldt dat fans een hilarische voorstelling vol onweerstaanbaar grappige en edgy oneliners, korte verhalen en veel interactie kunnen verwachten.

De comedian is zeker geen onbekende in Nederland. In oktober 2016 was de grappenmaker voor het laatst in ons land te bewonderen. Destijds tourde de komiek met zijn Funny Business-tour langs de Nederlandse theaters.

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Cabaret en Comedy · Jimmy Carr nieuws · Nieuws