Mainstreet geeft signeersessie voor eigen fanfictieboek

Geschreven door op 11 november 2014 om 12:38
MainStreet | Foto: Maarten ten Hove | Wikimedia Commons

De boys van Mainstreet krijgen hun eigen boek. Nils, Daan, Owen en Rein mogen zondag het eerste exemplaar van MainStreet – Een onverwacht spannende vakantie in ontvangt nemen.  

Het boek is gebaseerd op een idee van een fan en door kinderboekenauteur Victoria Farkas omgetoverd in een fantastisch en spannend verhaal. Stephan Timmers maakte de tekeningen en het boek is uitgegeven door Kluitman.

MainStreet | Foto: Maarten ten Hove | Wikimedia Commons

MainStreet | Foto: Maarten ten Hove | Wikimedia Commons

Signeersessie en op de foto met Mainstreet

Om de uitgave van hun boek te vieren, trakteren de boys van Mainstreet hun fans op een signeersessie bij Broese Boekverkopers/Bibliotheek Utrecht. Op zondag 16 november kan je jouw exemplaar van het boek laten signeren en met de boys op de foto. Honderden Mainiacs meldden zich vliegensvlug aan. Alleen iedereen die zich tot nu toe heeft aangemeld, mag bij de signeersessie zijn. Het adres is Stadhuisbrug 5 in Utrecht.

Heb je je nog niet aangemeld, probeer dat dan nog door een email te sturen naar mainstreet@broeseboekverkopers.nl. Krijg je de reactie dat je mag komen, print die dan. Dat is je toegangsbewijs.

Het verhaal van Mainstreet – een onverwacht spannende vakantie

Romy en haar vriendinnen sparen al het hele jaar om voor het eerst met elkaar op vakantie te kunnen. Nu de zomervakantie dichterbij komt, is het nog niet zo makkelijk kiezen! Wordt het shoppen, surfen of feesten? Parijs, Spanje of Terschelling? Uiteindelijk kiezen ze voor de Teen Ranch in Schotland: een oud landhuis waar ze helemaal voor zichzelf moeten zorgen.

Al snel blijkt de mooie, landelijke villa in het echt iets minder idyllisch dan op de foto’s op internet. En iets spookachtiger… Gelukkig hebben de meiden gehoord dat de volgende dag vier jongens uit Nederland zullen arriveren. Dan wordt het vast minder eng. En als ze zien wélke jongens dat zijn, kan hun vakantie helemaal niet meer stuk!

Kan jij niet wachten totdat je het boek in handen hebt? Bestel hem dan nu vast via deze link en je krijgt het boek in handen zodra die uit is!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Mainstreet Nieuws · Nieuws