Mainstreet voor concert naar Leiden, Amsterdam, Breda en Arnhem

Geschreven door op 2 juni 2015 om 15:13
MainStreet | Foto: Maarten ten Hove | Wikimedia Commons

Alle Maniacs verzamelen! De populaire Nederlandse boyband Mainstreet geeft dit najaar maar liefst vier concerten in Nederland. De boys geven optredens in Leiden, Amsterdam, Breda en Arnhem.

Nils, Owen, Rein en Daan zijn er klaar voor. In oktober en november staan de boys op vier poppodia verspreid door Nederland. Mainstreet is dan live te zien in Mezz in Breda, Gebr. de Nobel in Leiden, De Tolhuistuin in Amsterdam en in Luxor Live in Arnhem.

MainStreet | Foto: Maarten ten Hove | Wikimedia Commons

MainStreet | Foto: Maarten ten Hove | Wikimedia Commons

Mainstreet tickets

De kaartverkoop voor het concert van Mainstreet is inmiddels van start gegaan. Je kunt je concertkaarten bestellen via de website van het poppodium of via deze site. Voor alle concerten zijn er alleen staanplaatsen te koop.

  • Zondag 18 oktober 2015: Gebr. De Nobel, Leiden
  • Woensdag 21 oktober 2015: Tolhuistuin-Paradiso, Amsterdam Noord
  • Vrijdag 23 oktober 2015: MEZZ, Breda
  • Zondag 01 november 2015: LUXOR LIVE, Arnhem

De VIP tickets zijn inmiddels volledig uitverkocht. Reguliere tickets zijn gelukkig nog wel beschikbaar voor alle data. Wil je dit concert van je favoriete boys absoluut niet missen? Wacht dan niet te lang met het reserveren van je tickets.

Mainstreet

Mainstreet is een van de populairste Nederlandse boybands van deze tijd. De jongensgroep bestaat uit Nils Käller, Rein van Duivenboden, Owen Playfair en Daan Zwierink. De jongens hebben elkaar leren kennen bij The Voice Kids. Vervolgens zijn ze bekend geworden dankzij hun deelname aan het Nationaal Junior Songfestival.

In een korte tijd is Mainstreet uitgegroeid tot een succesvolle Nederlandse boyband. Hun debuutalbum “Breaking The Rules” was een enorm succes! Met dit album schreef Mainstreet geschiedenis door als allereerste boyband de nummer 1 positie te scoren in de album top 100.

Nils, Owen, Rein en Daan hebben sinds de oprichting van Mainstreet al veel toffe dingen meegemaakt. Toen popster Justin Bieber in 2013 naar Nederland kwam, stonden de jongens in het voorprogramma. Ze mochten toen optreden voor een overvol Gelredome. Ook mochten de boys  de titelsong voor Despicable Me II (Verschrikkelijke Ikke) opnemen. Het is duidelijk dat we binnenkort nog veel van Mainstreet gaan horen!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.