Slipknot-percussionist Clown: “Dit zou het einde kunnen zijn voor mij”

Geschreven door op 15 december 2017 om 14:17
Shawn Clown Crahan (Slipknot) cropped - Foto Ralph Arvesen (Flickr, CC BY 2.0)

Slipknot-percussionist Shawn ‘Clown’ Crahan heeft zich uitgesproken over de voortgang van het nieuwe album van de metalband. Volgens Crahan zou de opkomende plaat weleens zijn laatste kunnen zijn.

Clown geeft update over nieuw Slipknot-album

Shawn Clown’ Crahan heeft Slipknot-fans een update gegeven over het nieuwe album van de metalband. De percussionist onthulde onlangs dat hij, gitarist Jim Root en drummer Jay Weinberg 27 ideeën voor de nieuwe plaat hebben, waaronder “7 of 8 volledige nummers”. De band wacht nu tot frontman Corey Taylor klaar is met zijn verplichtingen bij zijn andere band, Stone Sour.

“Dit kan het einde zijn voor mij”

In gesprek met The Jasta Show deed Clown nog een onthulling waar fans een stuk minder blij mee zullen zijn: het opkomende album zou zomaar eens zijn laatste kunnen zijn! De 48-jarige Crahan gaf uitleg:

“Ik heb vier maanden lang nagedacht over mijn leven en waar ik nu ben, omdat ik op een punt ben beland waar ik eerlijk ben over wat ik niet wil zijn,” zegt de percussionist. “Veel daarvan brengt een hoop emotie naar kunst en muziek. En eerlijk gezegd, de muziek die we nu schrijven is een soort bewijs van dat we in onszelf kijken en dat we onze voet neer kunnen zetten en zeggen: ‘We gaan iets voor onszelf doen en schrijven’.”

“Dus we zijn gaan schrijven en de muziek komt naar buiten… Ik voel dat er vreemde dingen aan zitten te komen, maar dat is altijd zo geweest voor jongens als wij. We gaan op in onze albums,” zo vervolgt Clown. “We hebben wat dingen man. Ik heb het gevoel dat dit het voor mij zou kunnen zijn. We worden allemaal ouder. Dit kan het einde zijn voor mij. Ik heb genoeg werk gedaan,” besluit Crahan.

 

Bron: The Jasta Show, NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Slipknot Nieuws