BLØF nodigt compleet dorp Zoutelande uit voor Concert at SEA

Geschreven door op 30 mei 2018 om 15:00
BLØF - Foto CrazyPhunk (Wikimedia Commons)

BLØF nodigt alle inwoners van het dorp ‘Zoutelande’ uit om gratis naar Concert at SEA te komen. De spontane actie is op poten gezet om het succes van de nr-1-hit ‘Zoutelande’ van de Zeeuwse band te vieren.

BLØF nodigt inwoners Zoutelande uit om gratis naar Concert at SEA te komen

Woon jij in Zoutelande? Dan heb je geluk! BLØF nodigt namelijk jou en alle andere inwoners van dit Zeeuwse dorp uit om naar Concert at SEA te komen. Deze week nog ontvangen 1631 Zoutelanders een brief waarmee ze een gratis kaart voor donderdag 28 juni kunnen verzilveren. De spontane actie is bedoeld om het succes van de grote nr-1-hit ‘Zoutelande’ van BLØF te vieren met het Zeeuwse dorp.

Nummer-1-hit

Het liedje ‘Zoutelande’ leverde BLØF de grootste hit op van haar carrière. De track stond niet alleen tien weken op nummer 1 in de Nederlandse Top 40, maar voerde ook zes weken de hitlijst in België aan.

Inhoud brief

Deze week valt de brief met de uitnodiging in de bussen van Zoutelande’s inwoners. Hierin staat het volgende:

Cameraploegen vanuit heel het land kwamen naar Zoutelande op zoek ‘naar het gammele strandhuis’. Fans boekten spontaan een weekend weg naar het dorp om kennis te maken met de sfeer. Het liedje was maandenlang niet van de radio te slaan, of stond op repeat in de lokale Zoutelandse horeca. Graag willen we dit succes met jou als inwoner vieren, of het enigszins met je goedmaken als je het liedje niet meer kan aanhoren. We nodigen daarom het gehele dorp Zoutelande uit om gratis naar Concert at SEA te komen, op donderdag 28 juni.

Concert at Sea

Het driedaagse festival op het Zeeuwse strand vindt dit jaar plaats op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 juni. Kaarten voor vrijdag en zaterdag zijn al uitverkocht.

De organisatie heeft grote namen weten te strikken als Sting & Shaggy, Alanis Morissette en meerdere grote Nederlandse artiesten en bands. Op de donderdag is o.a. BLØF zelf te zien met het Zeeuws orkest. Ook Danny Vera en Racoon zijn op de dag te zien waar inwoners van Zoutelande voor zijn uitgenodigd.

Bekijk de videoclip

Voor wie geen genoeg kan krijgen van de succesvolle track van de Nederlandse band, beluister hem hieronder nog een keer!

Bron: blof.nl, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Blof Nieuws · Concert at SEA Nieuws · Festivals · Nieuws