Toppers 2012 Kaarten v.a. 1 euro bij VakantieVeilingen

Geschreven door op 18 januari 2012 om 9:30
Toppers in Concert - fotocredits: Daniel Kruczynski - (Wikimedia Commons)

In 2012 geven de Toppers weer meerdere concerten in de Amsterdam Arena, de kaarten zijn inmiddels bijna allemaal uitverkocht. Nu hebben wij de tip gekregen van VakantieVeilingen dat zij weer Toppers in Concert kaarten aanbieden vanaf 1 euro! Door het succes van vorig jaar bij VakantieVeilingen, doen ze het dit jaar opnieuw. De Toppers kaarten worden vanaf vandaag exclusief geveild op de Facebook van VakantieVeilingen. Word fan en bied mee op de exclusieve veiling!

Heb je geen Facebook? Geen paniek! Vanaf donderdag 19 januari worden de Toppers in Concert kaarten ook geveild op VakantieVeilingen.nl. Zorg dat je op het goede moment biedt en wie weet kan je voor een hele mooie prijs naar het Toppers Concert!

Dit jaar wordt alweer de achtste editie van Toppers in Concert. Ieder jaar komen er weer tienduizenden bezoekers op af en dat maakt het dan ook één van de meest succesvolle muziekevenementen van Nederland. Dit jaar geven de vaste drie Toppers, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en René Froger, een spectaculair optreden. Tevens zijn Paul de Leeuw en Glennis Grace aanwezig als ‘Guest Stars’ voor een gastoptreden. Het belooft dus een bijzonder concert te worden!

Is het jou niet gelukt om te profiteren van de online veilingen? Niet getreurd! Bij veilige ticketmarktplaatsen zijn ook nog Toppers Kaarten verkrijgbaar!

Topper in Concert 2012 – Commercial 2

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Toppers 2012 Kaarten v.a. 1 euro bij VakantieVeilingenBekende Nederlanders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·