Metalband Slipknot opent eigen spookhuis ‘The Slaughterhouse’

Geschreven door op 14 september 2018 om 11:20
Slipknot - Foto: Photonozicka (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Metalband Slipknot is een bijzondere samenwerking aangegaan! De gemaskerde band opent in oktober zijn eigen spookhuis genaamd ‘The Slaughterhouse’.

Slipknot opent eigen spookhuis

Terwijl liefhebbers nog altijd met smart wachten op een nieuw album van metalband Slipknot, heeft de band iets anders origineels gevonden om zijn fans voorlopig zoet te houden. De band opent in oktober zijn eigen spookhuis, in samenwerking met The Slaughterhouse Haunted House.

Het spookhuis wordt gevuld met spookachtige memorabilia van de band, terwijl 40 tot 50 acteurs ‘het verhaal en de iconologie’ van de rockers tot leven laten komen. Alsof dit nog niet genoeg is, biedt de band ook meet & greets, exclusieve merchandise en zelfs tours aan de hand van een bandlid aan!

Het Slipknot-spookhuis opent op 5 oktober zijn deuren, alvorens deze op 31 oktober weer sluiten. Kan jij niet wachten om een bezoekje te brengen aan het horror-huis? Dan hebben we toch slecht nieuws voor je: het spookhuis staat in het Amerikaanse Des Moines, de thuisstad van de band.

Bron: Instagram @slipknot

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Slipknot Nieuws