Paaspop 2012 opent festivalseizoen

Geschreven door op 6 april 2012 om 11:12
Paaspop Logo - Bron: Persbericht Paaspop

Vandaag is het dan eindelijk zover, het festivalseizoen kent zijn opening met Paaspop, het festival tijdens het paasweekend luidt namelijk vanmiddag de aftrap van alweer de 34ste editie in. Grote namen als Golden Earring, The Kyteman Orchestra, The Wombats en Triggerfinger komen dit weekend naar het festival.
Het festival uit Schijndel bestaat al sinds 1978 en is reeds ieder jaar teruggekomen. Sinds afgelopen jaar is het van een eendaagse happening naar drie dagen overgegaan, dus ook dit jaar. Want op 6,7 en 8 april barst het feest weer los. Dit was vorig jaar al goed voor zo’n 40.000 bezoekers in het hele weekend, een heus record.

Verspreid over meer dan 10 podia zijn er diversen acts uit binnen- en buiteland geboekt, want naast bovengenoemde namen zullen o.a. ook Gers Pardoel, Hardwell, Heideroosjes, Nobody Beats The Drum, Selah Sue, Steve Aoki, Trolley Snatcha en Within Temptation komen.

Mocht je nou halsoverdekop besluiten een dagje mee te pikken of misschien wel het hele weekend? Kijk dan voor kaarten op de Paaspop Festival Tickets via deze ticketvergelijker.

Alvast een heel fijn paasweekend toegewenst!

Paaspop Tickets

http://www.paaspop.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.