Kim Kardashian komt opnieuw met foto in bikini

Geschreven door op 5 april 2012 om 15:25
Kim Kardashian - Foto: Eva Rinaldi - (Bron: Wikimedia Commons)

De Amerikaanse actrice Kim Kardashian houdt er wel van zichzelf in de media te brengen, want vandaag bracht zij weer een pikante bikinifoto naar buiten, iets waar zij eerder al van liet blijken dat zij daar een handje van heeft. Benieuwd? Bekijk hier de foto!

height="10"Via Twitter kwam de 32-jarige actrice en model met ‘double trouble’, waarin zij de foto van haar bikini met de spiegelbeeld optie heeft gemaakt.
Erg vindt ze het niet om haar lichaam te tonen, want mevrouw lanceerde vorige maand ook nog eens haar eigen kledingmerk voor zwemkleding onder de naam Kardashian Collection.

Daarbij kwam de actrice een aantal dagen geleden ook nog eens met een fotoshoot voor de zomercollectie voor het modemerk Sears.

Als het zo doorgaat kan mevrouw binnenkort wel haar eigen fotomuseum oprichten, want een echte collectie is wel in de maak. Ook een nieuwe shoot in de Playboy lijkt dan wel weer waarschijnlijk. Wat denken jullie?

 

Hier dan de foto van vandaag:

Kardashianbikini

Foto: Wikipedia & The Daily Mail

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Roddels