Rapper Chief Keef komt in februari naar de Melkweg voor twee shows

Geschreven door op 10 januari 2018 om 13:36
Chief Keef - Bron: Flickr - Fotocredits: Swimfinfan - (CC BY-SA 2.0)

Chief Keef komt naar Nederland! De Amerikaanse rapper komt begin februari naar de Melkweg in Amsterdam voor zijn eerste twee shows in Nederland. 

Chief Keef naar de Melkweg

Uitstekend nieuws voor fans van de wereldberoemde rapper Chief Keef! Keith Cozart, zoals de rapper echt heet, komt in februari naar de Melkweg in Amsterdam. Op maandag 5 en dinsdag 6 februari staat de man achter de hits ‘Love Sosa‘ en ‘I Don’t Like‘ in concertzaal de Max.

De show van dinsdag 6 februari is al helemaal uitverkocht. De rapper uit Chicago heeft daarom een extra show aangekondigd op maandag 5 februari.

Tickets

Tickets voor Chief Keef zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

‘Dedication’

Op vrijdag 1 december 2017 dropte Chief Keef zijn nieuwste mixtape genaamd ‘Dedication‘. De tape bestaat uit vijftien tracks en bevat gastbijdrages van A-Boogie Wit da Hoodie, Tadoe en Lil Yatchy.

Dit is het vierde project dat Chief in 2017 uitbrengt, en de opvolger van ‘Two Zero One Seven‘, ‘Thot Breaker‘ en ‘The W‘. Onlangs tekende hij nog bij het label van zijn neef Fredo Santana ‘Savage Squad Records’.

 

Bronnen: Twitter, Melkweg, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Chief Keef Nieuws · Concertaankondigingen