Compensatie Concert at Sea kaarten

Geschreven door op 22 juni 2011 om 9:47
Concert at SEA - Foto Coldbolt - (Wikimedia Commons)

Kaarten voor Concert at Sea voor de zaterdag zullen worden gecompenseerd. Vanwege de wind kon de veiligheid van de bezoekers niet gegarandeerd worden.

Je kan je huidige kaartje omzetten naar een tegoedbon voor 2012 plus een klein extratje, namelijk de opnames van Recøver at Sea. In dit stuk van het programma speelde Bløf, Paul de Munnik en 2 leden van de 3JS verschillende covers. Ze speelden onder meer nummers van U2 en Kings of Leon. Een andere optie is natuurlijk gewoon je geld terug te krijgen.

De zanger Paskal Jakobsen van Bløf is ook organisator van het event zegt: “Uiteraard was het voor ons een enorme domper om het festival af te moeten lasten. We hadden vrijdag een topdag gehad. Maar er was geen andere optie en we staan dan ook helemaal achter de beslissing van de burgemeester. Heel vervelend voor ons, maar natuurlijk ook voor onze bezoekers. We zijn echt bedolven onder de steunbetuigingen en meelevende reacties van ons publiek. Daarom willen we ze met deze actie bedanken voor de steun en positief vooruit kijken naar de volgende editie op de prachtige Brouwersdam. We hopen iedereen daar weer te mogen begroeten.”

Concert at SEA 2011: BLØF & 2/3JS – Use Somebody

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws