The Luther Vandross Experience aankomende zomer naar Paradiso

Geschreven door op 22 mei 2018 om 11:42
Luther Vandross - By ImagePros (Flickr) [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

The Luther Vandross Experience komt naar Nederland! Muzikanten eren de in-2005-overleden Vandross met een speciaal optreden waarin ze zijn grootste hits ten gehore brengen.

The Luther Vandross Experience naar Paradiso

Goed nieuws voor fans van de muziek van Luther Vandross! The Luther Vandross Experience komt op zondag 9 september naar de grote zaal van de Amsterdamse poptempel Paradiso. Muzikanten eren op deze zondagavond de overleden zanger door zijn grootste hits ten gehore te brengen.

Concertkaarten

Tickets voor Luther Vandross Experience zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De voorverkoop start woensdag 23 mei om 10.00 uur.

Luther Vandross

Luther Vandross begon ooit zijn carrière als achtergrondzanger van grootheden als David Bowie en Carly Simon. In 1981 brak de soulmuzikant solo door met de track ‘Never Too Much‘, afkomstig van het gelijknamige album. Wat in de vele jaren daarop volgde waren hits als ‘Here and Now‘, ‘A House Is Not a Home‘, ‘Dance With My Father‘ en ‘How Many Times Can We Say Goodbye‘.

In 2005 overleed de soulzanger, maar zijn muziek is nog altijd springlevend!

 

Bron: YouTube, Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu