Taylor Swift cover door The Vaccines

Geschreven door op 4 september 2012 om 12:33
Taylor Swift - Foto: Eva Rinaldi (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

The Vaccines hebben op gisteren op BBC Radio 1 een cover gespeeld van Taylor Swifts ‘We Are Never Ever Getting Back Together’. De Britse band was daar om hun nieuwe album ‘Come of Age’ te promoten. Beluister het allemaal hier!

The Vaccines braken in 2010 door in Nederland met hits als ‘Wreckin’ bar, ‘Post break-up sex’ en ‘Wetsuit’ van hun eerste album ‘What did you expect from the Vaccines?’. Gisteren was de release van hun tweede album en om die te promoten waren ze bij BBC Radio 1 in de ochtendshow. Het album, dat ‘Come of Age’ heet, is hierboven ook te beluisteren!

Het is traditie dat bands tijdens de ochtendshow op BBC Radio 1 ook een cover spelen. The Vaccines besloten daarom de nieuwe hit van Taylor Swift te spelen. De countryzangeres is in Nederland hard op weg naar een nummer 1 hit en The Vaccines besloten gisteren om hun eigen twist daaraan te geven. Hoe dat klonk? Luister hieronder!

The Vaccines – We Are Never Ever Getting Back Together

YouTube player

Overzicht The Vaccines Nieuws
Overzicht Taylor Swift Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws · Taylor Swift Nieuws · The Vaccines Nieuws