‘Love Yourself’ niet goed genoeg voor album Ed Sheeran

Geschreven door op 10 januari 2017 om 11:38
Ed Sheeran - Foto: Mark Kent - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Iedereen kent het nummer wel, ‘Love Yourself’ de grote hit van Justin Bieber. Eigenlijk had het nummer op het album ‘Divide’ moeten komen, maar Ed Sheeran vond het nummer niet goed genoeg.

Niet goed genoeg voor album – Ed Sheeran

Dat Justin er een wereldhit mee zou scoren had Ed Sheeran niet verwacht. Het nummer zou oorspronkelijk moeten verschijnen op het nieuwe album Divide van Ed Sheeran. Maar de zanger vond het nummer niet goed genoeg.

Meer nummers van Justin geschreven door Ed

Ook het nummer Cold Water is deels geschreven door Ed Sheeran. De zanger kon zich het nummer in eerste instantie niet eens herinneren. “Ik had geen idee dat Cold Water bestond. Het was waarschijnlijk een nummer dat nog maar half af was,” zegt Sheeran. Ed kreeg een mailtje van producer Diplo met de vraag of hij met het nummer aan de slag mocht gaan, maar de zanger had in eerste instantie geen idee waar het over ging.

Het lampje ging branden toen Ed het nummer op de radio hoorde. “Ik herinnerde me dat ik eraan had gewerkt, maar dat het een heel traag nummer was. Toen ik het hoorde dacht ik: dat klinkt als iets van mij, o wacht, het is van mij.”

Luister hier naar Love Yourself:

YouTube player

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.