Stef Bos viert 25 jaar Papa met nieuwe tour

Geschreven door op 2 december 2015 om 10:07
Stef Bos - Foto Bas Sijpkes (Wikimedia Commons)

In 1991 brak Stef Bos door met zijn hit Papa. Inmiddels is het bijna 25 jaar later en de zanger viert dat jubileum met een album, boek en een theatertour!

Een Sprong in de Tijd

De nieuwe theatershow van Bos heet Een Sprong in de Tijd. De zanger vertelt middels bekende en nieuwe muziek over de zoektocht naar zijn stem. De tour start op 12 februari in Gouda. Bos doet in totaal 36 shows in Nederland, 22 shows in België, één in Duitsland (Oldeburg) en zelfs twee in Zuid-Afrika (Stellenbosch). Op 11 april treedt de artiest op in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Stef Bos tickets

Kaarten voor Stef Bos zijn te koop via de websites van de deelnemende theaters. De complete speellijst is hier te vinden.

Album en boek

Alsof de volle tour nog niet genoeg is, brengt Stef Bos ook nog een nieuw album uit. De plaat krijgt dezelfde naam als de tour: Een Sprong in de Tijd heet. Het album staat vol met nieuwe muziek van de zanger en komt op 8 januari uit. Fans kunnen Een Sprong in de Tijd nu al vooruit bestellen. Ook is er recent een nieuwe videoclip uitgebracht voor een van Stef Bos zijn nummers. De nieuwe clip voor Maskerman komt van de hand van Prak!! Producties.

Mijn Onmacht

Daarnaast brengt Stef Bos ook nog een boek uit. Het boek Mijn Onmacht bevat een compilatie van song- en liedteksten, die door Bos zelf is samengesteld. De bloemlezing is, net als het album, vanaf 8 januari te koop en nu vooruit te bestellen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.