Feeder in november 2019 naar Paradiso Noord Amsterdam

Geschreven door op 1 juli 2019 om 16:32
Grant Nicholas (Feeder) (Cropped) - Foto: Rokfoto - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

In het najaar van 2019 brengt Feeder de nieuwe ‘Tallulah Tour’ naar Nederland! De Britse rockband is in november te zien in Paradiso Noord te Amsterdam.

Feeder naar Paradiso Noord

Feeder gaat op tour en doet ook Nederland aan! Op donderdag 28 november 2019 betreedt het drietal uit Wales het podium van Paradiso Noord in Amsterdam. De show maakt deel uit van de ‘Tallulah Tour’, de concertreeks die in het teken staat van het aankomende, gelijknamige album van de heren. Naast nieuw werk staan klassiekers als ‘Buck Rogers’, ‘Feeling A Moment’ en ‘Just a Day’ ongetwijfeld op de setlist deze avond.

Tickets

De kaartverkoop gaat van start op vrijdag 5 juli 2019 om 10:00 uur, via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Tallulah’

In 2001 brak Feeder door met de single ‘Buck Rogers’. Het nummer bereikte de vijfde plek in de Britse hitlijsten en gaf daarmee een enorme boost aan de carrière van de rockers. Na het plotselinge succes werd de band door verschillende critici omschreven als ‘one-hit wonder’, maar niks blijkt minder waar. Het drietal heeft inmiddels een uitgebreid repertoire met hits als ‘Feeling A Moment’ en ‘Just The Way I’m Feeling’. Daarnaast verschijnt in 2019 alweer het tiende studioalbum van de alternatieve rockband. ‘Tallulah’ komt uit op vrijdag 9 augustus 2019. De singles ‘Fear Of Flying’ en ‘Youth’ zijn alvast te beluisteren.

Bekijk hieronder de clip van ‘Fear Of Flying’:

YouTube player

 

Bronnen: Paradiso, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.