Pelgrim brengt nieuwe single ‘Demagogue’ en videoclip uit

Geschreven door op 19 januari 2016 om 17:04

Tilburgse progmetalband Pelgrim heeft een nieuwe single en de daarbij behorende videoclip uitgebracht. Ook is er meer informatie bekendgemaakt over het debuutalbum van de groep.

Pelgrim – Ephemera

Het is wat langere tijd stil geweest rondom het Tilburgse Pelgrim, maar dat betekend niet dat de band heeft stilgezeten. Verre van zelfs, want in februari brengt de band hun debuutplaat uit! Als voorproefje voor het album heeft de groep de single Demagogue uitgebracht met een daarbij behorende officiële video.

Het debuutalbum van Pelgrim komt uit op zaterdag 13 februari en heet Ephemera. De band zou het album al eerder uit hebben gebracht, maar dit lukte niet wegens problemen tijdens het opnameproces.

Pelgrim in 013 Tilburg

Als je een album gaat uitbrengen hoort daar natuurlijk ook een releaseshow bij! Pelgrim doet dit dan ook nergens anders dan in het Tilburgse o13! De band speelt op die avond in het voorprogramma van prog-collega’s Textures, samen met de band Unchained Reality.

Benieuwd geworden naar het nieuwe materiaal van de band? Hier kan je tickets bestellen voor de show. En als je écht niet kan wachten, dan kan je via Bandcamp het nieuwe album Ephemera vooruitbestellen. Je kan kiezen uit een digitale download of de fysieke cd.

Bekijk hier de gloednieuwe videoclip!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuwe singles · Nieuws · Pelgrim Nieuws · Videos