Avenged Sevenfold annuleert concert op Strijp-S in Eindhoven

Geschreven door op 10 april 2018 om 15:41
Avenged Sevenfold - Foto: A7X Italia Gallery (Flickr, public domain)

Avenged Sevenfold heeft haar show op Strijp-S afgelast. De Amerikaanse metalband laat weten dat het wegens ‘logistieke redenen’ niet zal optreden in Eindhoven.

Avenged Sevenfold cancelt show in Eindhoven

Slecht nieuws voor fans van Avenged Sevenfold! Het concert dat de band in juni in Eindhoven zou spelen gaat niet door. Concertorganisator MOJO meldt in een statement dat de show geen doorgang kan vinden:

“Wegens onvoorziene logistieke problemen is Avenged Sevenfold genoodzaakt het concert in Eindhoven te annuleren. Uiteraard kan je het geld voor je tickets terugkrijgen. We begrijpen dat je uitkeek naar een mooi optreden en vinden het vervelend je dit nieuws te moeten brengen. We bieden je onze excuses aan voor het ongemak.”

‘The Stage World Tour’

A7X zou op 12 juni het Eindhovense podium betreden. De Amerikaanse rockbands Shinedown en Black Stone Cherry waren als voorprogramma aangekondigd.

De show van de Amerikaanse metalband had onderdeel moeten zijn van de bands The Stage World Tour, ter promotie van hun in 2016 uitgebrachte album ‘The Stage’. De rockers brachten deze tour in februari 2017 al naar Nederland. Destijds stonden M. Shadows en co. in de Ziggo Dome.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.