Bløf zanger beter door gezond leven

Geschreven door op 25 oktober 2012 om 9:42
BLØF - Foto CrazyPhunk (Wikimedia Commons)

Paskal Jakobsen, de zanger van Bløf, vindt zichzelf een betere artiest nu hij gezonder leeft. De frontman van de band zegt veel hogere noten te halen nu hij vele kilo’s lichter is.

Jakobsen liet in een interview weten negentien jaar lang ontkend te hebben dat ongezond leven van invloed is op zijn podiumprestaties. “Maar nu ik ben gestopt met roken, een jaar aan het trainen ben en er twintig kilo af is, voel ik me veel fitter en kan ik bovendien hoger zingen”, aldus de zanger.

De 38-jarige artiest vertelde verder dat optredens hem veel meer energie kostten voordat hij gezond leefde. “Als ik nu opnames van pakweg een jaar geleden zie, vind ik dat mijn niet zo vitale uitstraling ook ten koste gaat van de uitstraling van de band.” Zijn gewicht is niet het enige dat veranderd is. “Tien jaar geleden schepten we op over wie het meeste bier dronk” voegt zijn Bløf-collega Peter Slager toe. Inmiddels zullen ze eerder een smoothiebar huren dan een biertap.

Toen hij merkte dat hij minder plezier in het leven had besloot Jakobsen wat aan zijn gewicht te doen. Hij was het beu om te sjouwen met dat grote lijf. “En als je kinderen krijgt, wordt gezond leven wat makkelijker. Dan is er meer regelmaat.”

Onlangs bracht Bløf nog een nieuwe single uit.

BLØF – Zo Stil (Live @ Concert At SEA 2012)

Overzicht van Blof Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Blof Nieuws · Nieuws