VN-Chef Ban Ki-Moon ‘jaloers’ op PSY

Geschreven door op 24 oktober 2012 om 15:56
Psy - Credits: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

VN-chef Ban Ki-moon heeft gezegd ‘een beetje jaloers’ te zijn op zanger PSY. De Zuid-Koreaanse VN-chef grapte dat bij een bijeenkomst waar de zanger ook aanwezig was.

Tijdens de bijeenkomst zei de chef van de Verenigde Naties grappend jaloers te zijn op de zanger, wiens video ‘Gangnam Style’ inmiddels al meer dan een half miljard keer bekeken is: “Tot twee dagen geleden zeiden mensen tegen me dat ik de beroemdste Koreaan ter wereld was. Nu moet ik afstand doen van die titel.”

PSY prees op zijn beurt Ban Ki-moon: “Hij zit in het hart van alle Koreanen, hij is de beste. Dat hij me kent is fantastisch en hij zegt dat hij mijn video heeft gezien.” Hij ging daarnaast nog even door op de grap van Ban Ki-moon en vertelde de aanwezige journalisten dat ze nu dus “de eerste en tweede bekendste Koreaan in hetzelfde gebouw hadden”.

Psy kon het niet laten om zijn beroemde ‘Gangnam Style’ ook te leren aan de VN-chef, die daar ook nog op ging. Bekijk de video hieronder!

PSY leert Ban Ki-moon het ‘Gangnam Style’ dansje

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · PSY Nieuws